Beställ nu och få 1 vara för gratisFrakt & Retur

Vi använder kurir tjänsteleverantörer som EMS, DHL att skicka din beställning. Beroende på vikt och volym för din beställning och din leveransadress, kommer vi att välja en lämplig bärare för leverans till skicka din beställning. Budfirmor tillhandahåller online spårningstjänst från insamling till leverans. Om du har några frågor, skicka det till vår officiella e-post.
 
Fraktkostnader och leveranstiden varierar beroende på mängden och vikten av de varor du köper samt volymen av paketet, antal transporter och möjlighet att beställningen sjöfart. Ordern kommer att skickas efter bekräftelse på betalningen.
 
Vissa fjärradresser kan medföra längre transittider. Transittiden från insamling till leverans varierar beroende på leveransadressen.
 
YTTERLIGARE INFORMATION
 
Olika Stock Tillgänglighet - Om du har valt objekt med olika tillgänglighet gånger då vi skickar din beställning när alla objekt är redo.
 
Avsändande av order - Även om vi försöker att få alla våra beställningar skickas samma dag som beställning, kan detta inte alltid möjligt, av följande skäl:
 
Kreditkorts Kontroller - Ibland kan vi behöva göra ytterligare kontroller av ditt kreditkort som kan försena din beställning.
 
Shirt - shirts kräver anpassning till exempel med ytterligare namn, numrering och märken sätts kan ta en extra några dagar innan de är redo att sändas.
 
Objekt på tillgängliga inom - Ibland om en viss produkt är i hög efterfrågan kommer vi att behöva ändra ordningen från våra leverantörer. Om så är fallet då antalet dagar som denna process kommer att ta kommer att noteras på sidan med produktdetaljer.
 
återgång politik
 
Vi hoppas att du blir nöjd med varje köp du gör, men i vissa fall kan en kund kanske vill returnera en vara.
 
Produkter kan returneras för återbetalning om det aldrig har använts hittills. Och du ska skicka den begärda avkastning inom fem dagar efter att du fått det.
 
Vi testar våra produkter innan vi erbjuder dem till försäljning. Om du inte kan använda någon av våra produkter, vänligen kontakta oss och vi kommer att vara trevlig för att hjälpa dig. Vi är inte ansvariga för skador på föremål efter användning.
 
 
Njut av shopping från vår webbutik!
© 2013-2017 Juniormosko.com. Köp Billiga Fotbollsskor. Alla rättigheter förbehållna.